Ελ. Μαργαρίτη: «Δεν μπορώ να καταλάβω το μπάχαλο»

Στον Μετέωρα FM 90,3 και στην εκπομπή «Καλημέρα με καινούργια ημέρα» του Θανάση Βλάχου και της Μαριάννας Ρίζου, μίλησε πριν από λίγο  η κ. Μαργαρίτη Ελένη, η οποία ήταν μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου «΄Αρτεμης» στα Τρίκαλα και από τον Αύγουστο του 2015, έχει παραιτηθεί και δεν ανήκει πλέον στον συγκεκριμένο Σύλλογο.

Ωστόσο ο Δήμος Καλαμπάκας σε ανακοίνωση του, σε ότι αφορά τη συγκρότηση νέας επιτροπής για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων συντροφιάς Δήμου Καλαμπάκας, συμπεριέλαβε το όνομα της κ. Μαργαρίτη στην ανακοίνωση, ως αναπληρωματικό μέλος της κ. Βασιλικής Μπαρτολότα!

Η κ. Μαργαρίτη πληροφορήθηκε πως το όνομά της συμπεριλήφθηκε στην ανακοίνωση του Δήμου, χωρίς την συγκατάθεση της και μάλιστα είπε πως από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και παραιτήθηκε, περίμενε εγγράφως από τον Δήμο Καλαμπάκα ενημέρωση για την διαγραφή της από την 5μελη επιτροπή για τα αδέσποτα!

Η κ. Μαργαρίτη μίλησε για το θέμα και είπε: «Παραιτήθηκα από τον Φιλοζωικό Άρτεμης τον περασμένο Αύγουστο και μάλιστα με αίτηση μου στον Δήμο Καλαμπάκας ζήτησε να μην είμαι στην επιτροπή για τα αδέσποτα. Απάντηση δεν πήρα. Έχω αποχωρήσει από τον «Άρτεμης» και δεν μπορώ να είμαι σε καμιά λίστα. Δεν μπήκαν καν στον κόπο από τον Δήμο Καλαμπάκας να μου απαντήσουν. Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω το μπάχαλο που επικρατεί εκεί πάνω! Επικοινώνησα με τον Δήμο και μου είπαν πως έγινε λάθος. Μίλησα με τον κ. Αναγνωστόπουλο και απαίτησα να διορθωθεί άμεσα αυτό το λάθος , διότι μου δημιουργεί προβλήματα στην σχέση μου με άλλους ανθρώπου που ασχολούνται με την φιλοζωία».

Αυτά τα «ωραία» συμβαίνουν στον Δήμο μας και ανακαλύπτουμε την προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Η διοίκηση του Δήμου απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή απ’ όλους.

 

 

Facebook Twitter Google Plus