Η μονιμότητα της Μητρόπολης και η Γέφυρα Διάβας στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα του Δ.Σ Καλαμπάκας

Η δημοπράτηση της Γέφυρας Διάβας και η μονιμοποίηση της Ιεράς Μητρόπολης ήταν κάποια από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα.

Ο κ. Σινάνης στο θέμα της μονιμότητας της Ιεράς μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη καθώς ήταν ένα αίτημα των περασμένων Δημοτικών Αρχών και κατοίκων της Καλαμπάκας και ευχαρίστησε τον κ. Φίλη που προχώρησε το θέμα, τους βουλευτές του νομού και όσους βοήθησαν για την εξέλιξη τονίζοντας πως θα συμβάλει στην ανάπτυχξη του Δήμου.

Στο θέμα της Δημοπράτησης της Γέφυρας ο κ. Σινάνης και εδώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το σοβαρό θέμα που απασχολεί όλο τον Δήμο. Σε λίγους μήνες θα γίνεται η διέλευση από τη γέφυρα είπε και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν προς την κατεύθυνση αυτή, τονίζοντας πως έχει άριστη επικοινωνία με τον κ. Αγοραστό, τον κ. Μιχαλάκη και την κυβέρνηση.

Επίσης στα εκτός θέματα αναφέρθηκε στο 12ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης που θα γίνει στο Μπίλεφελντ το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ιεροσύνη και στους Θεσσαλούς Ιερείς της Ευρώπης και θα γίνει τον Οκτώβριο. Στο φεστιβάλ θα συμμετέχει και ο Δήμος Καλαμπάκας.

Επίσης στα εκτός ημερήσιας  διάταξης θέματα ήταν και η εξέλιξη στο στο νερό Μαυρελίου όπου το ΙΓΜΕ συνέταξε μελέτη για γεώτρηση ζητώντας ο κ. Δήμαρχος την αποδοχή όλων και την εξουσιοδότηση για τις περαιτέρω ενέργειες.

dimotiko s IMG 4170dimotiko s IMG 4171dimotiko s IMG 4174dimotiko s IMG 4176dimotiko s IMG 4178dimotiko s IMG 4180

 

 

Facebook Twitter Google Plus