Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση πατέρα – κόρης

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση πατέρα – κόρης, οι οποίοι αναζητούνταν για περισσότερες από είκοσι μέρες, από τους οικείους τους και τις αστυνομικές αρχές.

Ο 68χρόνος πατέρας και η 44χρονη κόρη,Κωνσταντίνος και Ελένη Λοϊζίδου,εντοπίστηκαν νεκροί, σε τοποθεσία κοντά στοχωριό Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στη θέση του οδηγού και η γυναίκα σε απόσταση 200 μέτρων από το όχημα.

Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής για μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση των δύο πτωμάτων, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πατέρας και κόρη βρέθηκαν νεκροί από τον ιδιοκτήτη της έκτασης, όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 68χρονος.

Ο ιδιοκτήτης είχε αρκετές ημέρες να πάει στο χωράφι του και όταν το πρωί της Δευτέρας επισκέφθηκε την περιοχή, βρήκε πρώτα το πτώμα της γυναίκας, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και έπειτα από λίγη ώρα βρέθηκε νεκρός και ο πατέρας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκαν

Η οικογένεια κατάγεται από την Κύπρο και διαμένει στο Ίλιον Αττικής. Είχαν έρθει στην Ηλεία για καλοκαιρινές διακοπές, μαζί με την μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου. Στην Ηλεία βρέθηκαν για πρώτη φορά, έφθασαν στις 2 Ιουλίου με σκοπό να παραμείνουν για 15 ημέρες και νοίκιασαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην θέση «Γούβες», μεταξύ Παλουκίου και Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων.

Όπως είχε αναφέρει η σύζυγος και μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου, η οποία μίλησε και στην εφημερίδα «Πατρίς», την Παρασκευή 15/07, ο σύζυγός της είχε φορτώσει με τα πράγματά τους το αυτοκίνητό τους, μάρκας Hyundai χρώματος γκρι με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΝ 6884, καθώς την Κυριακή επρόκειτο να φύγουν από την Ηλεία. Το απόγευμα του Σαββάτου η κόρη της εξέφρασε την επιθυμία να πάει με τον πατέρα της στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στην παραλία Δουνεΐκων, καθώς είχε εσπερινό λόγω της εορτής και ήθελε να ανάψει ένα κερί.

Η μητέρα έμεινε πίσω για να μαζέψει τα τελευταία πράγματα και ο πατέρας με την κόρη, καθώς και κάποιοι ακόμη παραθεριστές που διαμένουν στο ίδιο συγκρότημα με ενοικιαζόμενα, γύρω στις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου πήγαν στην εκκλησία.

Σύμφωνα και με τη μαρτυρία των άλλων παραθεριστών, γύρω στις 9 το βράδυ που τελείωσε ο Εσπερινός, πατέρας και κόρη αναχώρησαν με το αυτοκίνητό τους από την εκκλησία, ωστόσο δεν έστριψαν στο δρόμο που οδηγεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά συνέχισαν ευθεία για τα Δουνέϊκα και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν…

 

 

Facebook Twitter Google Plus