Συνάντηση εργασίας Δήμου Καλαμπάκας-ΚΕΝΑΚΑΠ - Yποβολή πρότασης δημιουργίας Κέντρου Αναρρίχησης και Αξιοποίησης Βράχων Αγ. Δημητρίου και Γάβρου Χασίων στο CLLD/LEADER

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ Δήμου Καλαμπάκας και της εταιρείας "Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε." σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ημέρα Τρίτη 11 Ιουλίου 2018, στο Δημαρχείο Καλαμπάκας, στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Δημοσίων Έργων του Υπομέτρου 19.2 Προγράμματος CLLD/LEADER που υλοποιείται από την ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε...

Η συνάντηση εργασίας αφορούσε το έργο που πρόκειται να υποβάλλει προς χρηματοδότηση ο Δήμος Καλαμπάκας, και συγκεκριμένα για το Κέντρο Αναρρίχησης και Αξιοποίησης Βράχων του Αγ. Δημητρίου και Γάβρου στο ΔΔ Χασίων.

Το έργο περιλαμβάνει την διάνοιξη /επαναδιαμόρφωση και οργάνωση του μονοπατιού Γάβρου - Αγ. Δημητρίου καθώς και εργασίες δημιουργίας αναρριχητικών / πεζοπορικών / ορειβατικών μονοπατιών στην περιοχή των βράχων Γάβρου και Αγ. Δημητρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χρήστος Παπαγεωργίου, υπάλληλοι και ειδικοί συνεργάτες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. κ. Βάιος Κουτής και στελέχη της εταιρείας.

Για την "Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε."

Ο Πρόεδρος της ΕΔΠ/CLLD/LEADER
Χρήστος Σινάνης

 

 

Facebook Twitter Google Plus