Αναβολή στο ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου

Αναβάλλεται το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, λόγω της ρευστότητας που επικρατεί στη Βουλή της πΓΔΜ

Όλα δείχνουν ότι το αποψινό προγραμματισμένο ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο οδηγείται σε αναβολή…

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, σε πηγαδάκι στο περιθώριο της επιτροπής για τα F-16 και εισερχόμενος στην Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι «είμαστε σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό έτσι ώστε να μετατεθεί η συνάντησή μας για τις επόμενες ημέρες, καθώς υπάρχει εμπλοκή στα Σκόπια».

Η κουβέντα του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ έχει βεβαίως σχέση με τις προσπάθειες του Ζάεφ να εξασφαλίσει τις 80 ψήφους προκειμένου να περάσει από τη Βουλή της πΓΔΜ την συμφωνία των Πρεσπών. Κάτι τέτοιο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει επιτευχθεί, με αποτέλεσμα η κρίσιμη ψηφοφορία να μετατίθεται από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν το Μέγαρο Μαξίμου να εμμένει στην αποψινή συνάντηση προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δοθεί τέλος στην αναβλητικότητα των ημερών, τελικά, όλα δείχνουν ότι το ραντεβού θα μετατεθεί για άλλη μέρα.

Στον αέρα εξάλλου βρίσκεται και η προγραμματισμένη για σήμερα τηλεοπτική εμφάνιση του Πάνου Καμμένου στο δελτίο ειδήσεων του Star, η οποία έχει ήδη αναβληθεί μία φορά.

 

 

Facebook Twitter Google Plus