Χρήστος Μιχαλάκης για τον χιονιά: Σε γενικές γραμμές ο μηχανισμός λειτούργησε θετικά - Οι πολίτες επέδειξαν υπομονή και κατανόηση

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, του ζητήσαμε να μας κάνει ένα σύντομο απολογισμό για το πώς λειτούργησε ο μηχανισμός σε επίπεδο νομού Τρικάλων κατά την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών...Όπως μας δήλωσε, ο μηχανισμός σε γενικές γραμμές κινήθηκε θετικά. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξαν προβλήματα τα οποία, όμως, αντιμετωπίστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ήταν ευτυχής συγκυρία το γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος (ετεροδημότες και επισκέπτες για την περίοδο των εορτών) είχε αναχωρήσει από την περιοχή και έτσι δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα κυκλοφοριακού συνωστισμού. Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης στα θετικά του απολογισμού προσμετρά και την υπομονή και κατανόηση που επέδειξαν οι πολίτες απέναντι στις αρχές.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως σημείωσε, παρατηρήθηκε καθυστέρηση στο να φτάσουν οι αλατιέρες αλλά όμως τα μηχανήματα πήγαν παντού, δεν παρέλειψαν κανένα χωριό.

 

 

Facebook Twitter Google Plus