Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας: Ενημέρωση για Open Mall - Συζήτηση για καθημερινά προβλήματα του κλάδου [φώτος]

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου της πόλης μας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας...Ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση που είχε ευρεία συμμετοχή τόσο από άποψη των επαγγελματιών και εμπόρων που παρέστησαν, όσο και από τον πλουραλισμό των απόψεων που ακούστηκαν στα θέματα που συζητήθηκαν.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον απολογισμό των δράσεων που πραγματοποίησε ο σύλλογος το περασμένο διάστημα. Στη συνέχεια έγινε μία ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα του Open Mall - Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου. Όπως ειπώθηκε ο φάκελος που κατατέθηκε ήταν πλήρης από κάθε άποψη, προσεχώς θα εξετασθεί και αξιολογηθεί από την αρμόδια επιτροπή και μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να έχουμε και την τελική απάντηση για το αν θα εγκριθεί η πρόταση και θα ενταχθεί στο συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Αμέσως μετά ακολούθησε μία ανοικτή συζήτηση για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της πόλης μας, όπως είναι, σταθερά στην ατζέντα, το θέμα του πάρκινγκ και της στάθμευσης των οχημάτων, ενώ στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε για ακόμα μία φορά το θέμα του πεζόδρομου και το κατά πόσο και υπό ποια μορφή θα μπορούσε να «βοηθήσει» τον κλάδο μια τέτοια κίνηση.

1403emporikos1

1403emporikos2

1403emporikos3

1403emporikos4

1403emporikos5

1403emporikos6

1403emporikos7

1403emporikos8

1403emporikos9

 

 

Facebook Twitter Google Plus