Προς ασφαλτόστρωση ο δρόμος από Καστράκι προς την ε.ο Τρικάλων – Ιωαννίνων

 

 

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει το έργο με ευθύνη της ΠΕ Τρικάλων. Αρχικά το έργο  είχε προγραμματιστεί να γίνει την τρέχουσα εβδομάδα, αλλά λόγω καιρού πηγαίνει λίγο πιο πίσω χρονικά.

 

Για τα προβλήματα του Καστρακίου έχουμε γράψει πολλές φορές και έχουμε τονίσει επανειλημμένως πως οι τοπικές αρχές οφείλουν να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις λειτουργικού και αισθητικού χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα βελτίωση των πεζοδρομίων αλλά και του φωτισμού των κεντρικών δρόμων, ενός από τα πλέον τουριστικά χωριά της χώρας. Το Καστράκι δέχεται καθημερινά εκατοντάδες τουρίστες οι οποίοι διαμένουν στην περιοχή και πολλούς περισσότερους, οι οποίοι διέρχονται προς τα Μετέωρα.

Εκτός από την κεντρική οδική αρτηρία που συνδέει το Καστράκι με την Καλαμπάκα, υπάρχει και ο δρόμος που συνδέει το Καστράκι με την εθνική οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων.

Η συγκεκριμένη  οδική αρτηρία, την οποία χρησιμοποιούν καθημερινά και ντόπιοι και επισκέπτες, έχει κυριολεκτικά τα «μαύρα της τα χάλια», καθώς ο ασφάλτινος τάπητας, έχει υποστεί σημαντικές ζημιές σε διάφορα σημεία με την πάροδο του χρόνου και την καθημερινή επιβάρυνση και οι διερχόμενοι οδηγοί νιώθουν ότι διασχίζουν έναν χωματόδρομο! (function($){ function bsaProResize() { var sid = "11"; var object = $(".bsaProContainer-" + sid + " .bsaProItemInner__img"); var animateThumb = $(".bsaProContainer-" + sid + " .bsaProAnimateThumb"); var innerThumb = $(".bsaProContainer-" + sid + " .bsaProItemInner__thumb"); var parentWidth = "250"; var parentHeight = "250"; var objectWidth = object.width(); if ( objectWidth < parentWidth ) { var scale = objectWidth / parentWidth; if ( objectWidth > 0 && objectWidth != 100 && scale > 0 ) { animateThumb.height(parentHeight * scale); innerThumb.height(parentHeight * scale); object.height(parentHeight * scale); } else { animateThumb.height(parentHeight); innerThumb.height(parentHeight); object.height(parentHeight); } } else { animateThumb.height(parentHeight); innerThumb.height(parentHeight); object.height(parentHeight); } } $(document).ready(function(){ bsaProResize(); $(window).resize(function(){ bsaProResize(); }); }); })(jQuery); (function ($) { var bsaProContainer = $('.bsaProContainer-11'); var number_show_ads = "0"; var number_hide_ads = "0"; if ( number_show_ads > 0 ) { setTimeout(function () { bsaProContainer.fadeIn(); }, number_show_ads * 1000); } if ( number_hide_ads > 0 ) { setTimeout(function () { bsaProContainer.fadeOut(); }, number_hide_ads * 1000); } })(jQuery);

Πρόκειται σαφέστατα για ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο το έχει αναδείξει πολλές φορές ο τοπικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Γκόγκος. Ο κ. Γκόγκος επισκέφτηκε μάλιστα την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη να μεριμνήσει για το έργο και όχι μόνο!

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η επιδιόρθωση του συγκεκριμένου δρόμου  ήταν να ξεκινήσει την τρέχουσα εβδομάδα και να τελειώσει μια και καλή, η ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών. Ομως λόγω του καιρού αναβλήθηκε για λίγες ημέρες (προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα) και μέχρι να παραχθεί άσφαλτος  από την εταιρεία προμήθειάς ασφάλτου, για την αποκατάσταση του έργου, σύμφωνα με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γιάννη Μπουτίνα.

 

ΠΗΓΗ: Πρωινός Λόγος

 Αρθρογράφος: Γιώργος Χρ. Σιαμουρέλης 

 

 

Facebook Twitter Google Plus