Ρεβίθια γλυκανισάτα με σπανάκι

ΥΛΙΚΑ 500 γρ. ρεβίθια, μουλιασμένα αποβραδίς, στραγγισμένα 1 φύλλο δάφνης 1 μικρό κλωνάρι σέλερι, άκοπο 200 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 40 γρ. πελτές ντομάτας 1 κιλό σπανάκι, καθαρισμένο 50 ml ξηρό, λευκό κρασί 1 κουτ. σούπας γλυκάνισος, κοπανισμένος μισό μάτσο άνηθος, ψιλοκομμένος 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο.   ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε τα ρεβίθια σε μπόλικο νερό […]

 

 

Facebook Twitter Google Plus