Περιοδεία του υποψ. δημάρχου Μετεώρων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργου Χαντζιάρα

Σε συνέχεια της πολιτικής δραστηριότητας των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του δήμου Μετεώρων την Κυριακή 12 Μάη το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Χαντζιάρας Γιώργος,...ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Δημουλάς και οι υποψήφιοι σύμβουλοι Βάλλας Βάιος, Ζιάκας Αθανάσιος, Κεραμίδας Λεωνίδας, Νάστος Κωνσταντίνος επισκέφτηκαν τα χωριά Μουργκάνι, Μεγ. Κερασιά, Ορθοβούνι, Τρυγώνα, Ανάληψη, Πεύκη, Κορυδαλλό, Παναγία και Μαλακάσι.

Στη συζήτηση με τους κατοίκους που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως σε όλα τα χωριά, έντονη ήταν η δυσαρέσκεια στην Παναγία αφού η κατασκευαστική εταιρεία που είχε εργοτάξιο για την κατασκευή της Εγνατίας, που τελείωσε εδώ κ 11 χρόνια, εγκατέλειψε το σημείο με αποτέλεσμα να μετατρέπεται σε χωματερή.

Στο Μαλακάσι οι κάτοικοι εκφράσαν την έντονη ανησυχία τους για την κατάσταση με το ποτάμι όπου λόγω της φυσικής ροής έχουν φαγωθεί έντονα τα πλαϊνά σημεία με κίνδυνο να δημιουργηθεί ρήγμα στο χωριό ή να γίνει κατολίσθηση, αφού δεν έχουν γίνει έργα αντιστήριξης με ευθύνη Δήμου και Περιφέρειας παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων.

 

 

Facebook Twitter Google Plus