Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Χατζηγάκης

Ο Πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποιεί περιοδεία στην Θεσσαλία τις τελευταίες δύο μέρες. Δίπλα σε αυτή τη Θεσσαλική περιοδεία (Λάρισα, Καλαμπάκα, Τρίκαλα) του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε διαρκώς ο Μικέλης Χατζηγάκης, ο οποίος είναι σταθερά στο πλευρό του Προέδρου της ΝΔ...Ο Μικέλης Χατζηγάκης ο οποίος συμμετέχει και στο οικονομικό επιτελείο Μητσοτάκη για το Κυβερνητικό πρόγραμμα έγραψε το εξής στο Facebook:

«Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα. Θέλω να κρατήσω ένα πράγμα. Ήταν πραγματικά πολύ απλός και προσιτός. Ήταν ο Κυριάκος που ψηφίσαμε πριν 3 χρόνια. Μου άρεσε που κάθισε να ακούσει προσεκτικά -και να απαντήσει σε όλους- τους πολίτες που τον πλησίαζαν να του πουν για τα προβλήματα και τις προσδοκίες τους.

Όπως, επίσης, εκτίμησα ότι είχε δίπλα του αρκετό νέο κόσμο, κάτι που δείχνει ότι το άνοιγμα του στην κοινωνία και η ανανέωση που υποσχέθηκε (που ήταν και προσωπικό του στοίχημα) αποδίδει καρπούς. Πιστεύω ο κόσμος να τον αγκαλιάσει όποτε και αν γίνουν εθνικές εκλογές, γιατί πραγματικά μπορεί να βοηθήσει τον τόπο».

 

 

Facebook Twitter Google Plus