«Στους βράχους στα Μετέωρα» 30/6

Γεια σας και χαρά σας

@ Υπομονή, καύσωνας είναι και θα περάσει. Θα έρθουν πιο δροσερές ημέρες και νύχτες.

Γράφει και Σχολιάζει ο Γιώργος Χρ. Σιαμουρέλης

@ Μέχρι  και την Παρασκευή θα χουμε υψηλές θερμοκρασίες και είναι τυχεροί όσοι αυτό τον καιρό κάνουν τις διακοπές τους! Θα περάσουν τέλεια.

@ Ευχάριστη για την πλειοψηφία των καλαμπακιωτών ήταν η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής σε ότι αφορά το κλείσιμο της Τρικάλων.

@ Η δημοτική ομάδα του κ. Αλέκου η οποία συνεδρίασε μέσα σε καλό κλίμα, αποφάσισε να εμμείνει στο κλείσιμο της οδού Τρικάλων από το Δασαρχείο Καλαμπάκας έως το ξενοδοχείο «Διβάνης».

@  Η απόφαση μας ανακοινώθηκε από τον κ. Σωτήρη Γίδα και έγινε θερμά δεκτή από την τοπική κοινωνία, πλην όσων αντιδρούν μόνιμα στο προσωρινό κλείσιμο της οδού.

@ Το προσωρινό κλείσιμο για λίγους μήνες της οδού θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα και θα είναι 9-1 σύμφωνα με όσα ενημέρωσε η δημοτική Αρχή.

@ Το αν θα πετύχει το εγχείρημα, θα το δείξει ο χρόνος, αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν ξέρεις και η ιστορία αυτή εκτιμώ πως θα αποτελέσει τον προάγγελο του πεζοδρόμου, που τόσο πολύ τον θέλει η πόλη, διότι οι δημότες πιστεύουν ακράδαντα ότι θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής της Καλαμπάκας.

@ Μέχρι να φτάσουμε όμως εκεί, χρειάζεται πολύς δρόμος ακόμη και φυσικά οι σχετικές μελέτες, οι οποίες θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα σε μια πόλη που κινείται με δυσκολία και με βήματα σημειωτόν, σε σχέση με άλλες πόλεις που τρέχουν γρήγορα και μάλιστα δεν έχουν την τουριστική επισκεψιμότητα (εξαιρώ τη φετινή χρονιά) που έχει η Καλαμπάκα.

@ Πάντως και σήμερα άκουσαν τα αυτιά μου,  «παπαγαλάκια» της πόλης ,να σπεύδουν να ειρωνευτούν και προκαταβάλουν αρνητικά την κίνηση της δημοτικής ομάδας Αλέκου , «χτυπώντας» ύπουλα το Δήμαρχο και όχι μόνο. Όπως το κάνουν τακτικά και μεθοδικά πριν από τις εκλογές του 2019 και μάλιστα μετά τις εκλογές, άρχισαν να «γλείφουν». Γνωστή η πρακτική τους στους καλαμπακιώτες!

@ Πάντως, να σας πω αγαπητοί μου την αλήθεια, έχω αγωνιά να ξαναδώ την Τρικάλων με κόσμο και τη «μεγάλη βόλτα». Έστω κι αν ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τους 68 υποτίθεται δημότες, στο δημοτικό συμβούλιο, την χαρακτήρισε ως «παλαιομοδίτικη» κατάσταση.

@ Δεν ξέρω πως θα πάει, αλλά θέλω να το δω. Κι αν πετύχει, το όφελος εκτιμώ θα ναι μεγάλο.

@ Να σημειώσω πως την ερχόμενη Παρασκευή θα συνεδριάσει η επιτροπή Ποιότητας Ζωής στις 12 το μεσημέρι και αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση υπέρ του κλεισίματος της οδού Τρικάλων.

@ Κλείνοντας να σας ενημερώσω ότι σήμερα το απόγευμα στις 6: στον Άγιο Χαράλαμπο Ξηρόκαμπου, θα γίνει η κηδεία του μικρού Αλέξανδρου Καραμίντζιου. Η ταφή του θα γίνει στον χώρο πίσω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού, κατόπιν επιθυμίας της οικογενείας του πατρός Αχιλλείου.

@ Και μην ξεχάσετε σήμερα το βράδυ στις 8:00 στο πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας, την εκδήλωση του Δήμου Μετεώρων, σχετικά με τους όρους που προβλέπονται βάσει του Πρωτοκόλλου Υγείας και Ασφάλειας, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Μπουτίνας Ιωάννης.

@ Καλή συνέχεια σε όλους και καλό μήνα από αύριο…

(function($){ function bsaProResize() { var sid = "11"; var object = $(".bsaProContainer-" + sid + " .bsaProItemInner__img"); var animateThumb = $(".bsaProContainer-" + sid + " .bsaProAnimateThumb"); var innerThumb = $(".bsaProContainer-" + sid + " .bsaProItemInner__thumb"); var parentWidth = "250"; var parentHeight = "250"; var objectWidth = object.width(); if ( objectWidth < parentWidth ) { var scale = objectWidth / parentWidth; if ( objectWidth > 0 && objectWidth != 100 && scale > 0 ) { animateThumb.height(parentHeight * scale); innerThumb.height(parentHeight * scale); object.height(parentHeight * scale); } else { animateThumb.height(parentHeight); innerThumb.height(parentHeight); object.height(parentHeight); } } else { animateThumb.height(parentHeight); innerThumb.height(parentHeight); object.height(parentHeight); } } $(document).ready(function(){ bsaProResize(); $(window).resize(function(){ bsaProResize(); }); }); })(jQuery); (function ($) { var bsaProContainer = $('.bsaProContainer-11'); var number_show_ads = "0"; var number_hide_ads = "0"; if ( number_show_ads > 0 ) { setTimeout(function () { bsaProContainer.fadeIn(); }, number_show_ads * 1000); } if ( number_hide_ads > 0 ) { setTimeout(function () { bsaProContainer.fadeOut(); }, number_hide_ads * 1000); } })(jQuery);

 

 

Facebook Twitter Google Plus